Existují tajná supermoderní letadla, nebo to je jen výmysl?....

20.03.2011 15:42

Tento článek se nachází v sekci Zajímavé články, kde se nacházejí podobné čláky tomuto. Je stejný až na obrázky které jsou zde přidány.

Píše se rok 1989 a brit Chris Gibson stojí na ropné plošině GSF Galveston Key v Severním moři, kde pracuje jako technik. Když tu náhle spatří siluety čtyř letadel. Jako bývalý pracovník Royal Observer Corp (Královské pozorovací letecké služby), poznává tankovací letadlo KC-135 a dva stíhací bombardéry F-111 "Aardwark", avšak čtvrté letadlo je mu neznámé... Jak je to možné, když Gibson je odborníkem na rozpoznávání letadel a také se tím dokonce živil (vyhrál dokonce i pár cen, za rozpoznávání letadel). Jeho tvrzení jsou považována za velice věrohodná.... A nejen Gibson je svědkem, přeletů záhadných UFO (neidentifikovatelné létající objekty), prakticky celý svět od 29. listopadu prakticky celý následující rok, má možnost sledovat přelety záhadných letadel... Existují desítky ba dokonce možná stovky svědectví o přeletování techto strojů. Dokonce i radarové pozorování (hlavně pak doprovázejícíh letadel, neboť
        (Americký projekt Aurora)

Píše se rok 1985, tehdy se v rozpočtových požadavcích Pentagonu objevuje v kolonce pro financování průzkumných letounů, objevuje kromě již známýcj letadel také název Aurora. USA to samozřejmě popírá. Tento letoun má být náhradou za již zastarýlý průzkumný letoun Sr-71 Blackbird. Výrobce má být Lockheed, který vyrábí špičkové stroje (nebo byli ve své době špičkové), jako třeba Sr-71, F-117, U-2 či F-22 Raptor. Aurora je ovšem trošku "jiný druh". Má totiž přes 100 metrů a letí rychlostí 6 500 km/h, což je více než pětinásobek rychlosti zvuku. Tato rychlost ovšem není ještě nijak "závratná", vždyt americký experimentální letoun X-43A dokázal letět rychlostí kolem 11 200 km/h, avšak při letu 10 Mach schoří v atmosféře. Už jen rychlostMach 3 postačuje k tomu, abyste dokázali před nepřátelskými stíhačkami a před některými řízenými střelami uletět. Vzhledem k tomu že Aurora má být vybavena stealth technologií, výborně se tak hodí jako průzkumný letoun či bombardér, dosahující vysokých výšek. Tento letoun má být hybridem mezi klasickým a "kosmickým" letounem. Má vycházet z některých projektů řady X. Později je prý projekt zasteven, je tomu tak? Nebo pokračuje dál?...Podivná trojúhelníková letadla jsou pozorována ve velkých výškách kam se běžné letadla nemohou dostat....

(Opět Aurora, 2 (počítačově) a 3(fotografie) obrázek ukazují jejich reflektory - Belgium triangle UFO)

Americká vláda samozřejmě vše popírá a označuje vše za nesmysl. Ale vzpomeňte si jak to bylo s F-117. tento letoun poprvé vzlétnul v roce 1982, a je ihned zařazen do výzbroje (neoficiálně). Avšak až do roku 1988 existenci tohoto stroje popírá, a to ve stejné době kdy si někteří (a nebylo jich málo) myslí, že technologie stealth je výmyslem a nemůže fungovat!

Informace se v jednom dosti rozcházejí, ale "vždy stejně". Ukazují totiž na dvě varianty! První variantou Aurory, je "obyčejný" letoun který dokáže dosahovat velikých výšek pěti násobku rychlosti zvuku a jistě vynikajícími leteckými schopnostmi, avšak tento stroj je vybaven pulsně-detonačními motory (periodicky se opakující varianta náporového motoru-zanechává přerušovanou stopu) spalující tekutý metanz kryogenických nádrží, nebo jen obyčejným Scramjetem spalující vodík. Většina svědků však hlásí teměř bezhlučný přelet, těchto letounů, jen při přiblížení prý bzučivý. Scramjet je ale velice hlučný typ motoru...Vetšina svědků totiž neviděla tu Auroru, o které píše Pentagon. Viděli totiž onu druhou verzi, keterá má místo nadzvukuvého náporového motoru, nějaký dosud neznámý pohon. Tento pohon prý ruší při přeletch letounů elektrická zařízení, podobně jako silný elektromagnet. Jedná se o převratný, nový pohon? Že by se jednalo, o nějaký, typ elektromagnetickéhomotoru, vyvolávající "rušení gravitace"...? Tomu by mohli i nasvědčovat vyjimečné letové schopnosti tohoto letounu. Podle pozorování, některých lidí, a zvláště pak  dvou belgických F-16, které byli poslány za tímto letounem, tento letoun dokázal nehybně "viset" ve vzduchu jako vrtulník, či se extrémě rychle nabrat rychlost nebo naopak zabrzdit. Během pár sekund na několikanásobek rychlosti zvuku... Pokud by ovšem toto letadlo, dokázalo zastavit z pětinásobku rychlosti zvuku nebo přesně naopak, nemohlo by být vyrobeno z nám známých materiálů, neboť jeho konstrukce by se vlivem setrvačných sil musela rodrtit a posádka by při tak velkém přetížení okamžitě zemřela... Jsou tyto stroje tedy vůbec lidským výtvorem? Pozorovány jsou dva typy trojúhelníků, protáhlý rovnoramenný trojúhelník má patřit "normální" auroře, kdežto rovnostarný trojúhelník má patřit letonu, který udivuje jak svým pohonem tak schopnostmi ve vduchu.... Někteří se dokonce domnívají, že druhý typ (ten lepší) letnbou je vybaven mimozemským technologiemi. O tom že vojenská technika má zhruba 20 letý náskok před komerčním sektorem, o tom asi nikdo nepochybuje, ale mohou být některé vojenské stroje založeny na technologií, které naše běžné poznání překračují ještě mnohem více?...

       (Tyto letouny jsou vybaveny velice silnými reflektory na spodní straně, jsou to fotografie svědků)

Zdá se tedy, že aurora má dva typy, nebo že Aurora je jen jeden z těchto strojů, avšak kdo je pak tím druhým?.. Že by sovětské dvojče?..kdepak...

I rusové však měli svůj projekt..Nebo stále mají? Oficiálně byl projekt víceúčelového letadla z konstrukčí kanceláře Tupolev, Tu-2000 v roce 1992 zastaven. Že ste o tomto letounu neslyšeli? Překvapivě není tajný, Rusové jeho existenci otevřeně přiznávají, ale z nějakých nám (mě) neznámých důvodů se o něm moc neví. Mělo jít o letoun mimořádných vlastností. 

          (Ruský Tupolev Tu-2000, obrázky se hledají daleko složitěji, i přesto že tento projekt byl potvrzen)

Vývoj tohoto stroje byl nastartován 19. července 1986. Špionům SSSR se totiž podařilo získat informace o tom, že Američané připravují letoun schopný dostat se vlastní silou na orbit a zpět (to byl projekt X-30 alias Copper Canyon čili NASP, National AeroSpace Plane) a také provádět špionáž a jaderné útoky. Tyto dvě informace by se snad mohly týkat právě letounu Aurora, což jak již zde bylo psáno, by měl být superrychlý špionážní letoun, jehož existence je oficiálně popírána a o němž se někdy tvrdí, že vznikl tajným vývojem zrušeného X-30. Co je tedy známo o Tu-2000? Zřejmě existovaly, nebo měly existovat, celkem tři verze. První z nich je špionážní, má délku asi 60 m, rozpětí 14 m a hmotnost okolo 90 tun. Jeho trup je zhotoven ze zvláštní hliníkové slitiny.

Druhou verzí je bombardér, který se vyznačuje podstatně většími rozměry: délka 100 m, rozpětí 40 m a vzletová hmotnost 350 tun. Měl by se pohybovat ve výšce 30 000 metrů rychlostí Mach 6, a to na vzdálenost až 10 000 kilometrů.

Třetí verze pak možná zůstala jen na papíře, teda pokud jsou pravdivé informace o zrušení projektu. Pokud se špionážní verze dostala na úroveň prototypu, a od bombardéru vznikl model, pak třetí verze zůstala jistě jen na papíře. Šlo o orbitální letoun, rozměrově se shodující s bombardérem, ale těžší. Měl na oběžnou dráhu dopravit náklad až 10 tun při nejvyšší rychlosti Mach 25 (což zhruba odpovídá první kosmické rychlosti, nutné k opuštění atmosféry).

Všechny tři verze měly být poháněny pulsně-detonačními motory (periodicky pracující varianta náporového motoru, která zanechává charakteristickou přerušovanou stopu) spalujícími tekutý metan z kryogenických nádrží. Nízká teplota skladovaného paliva navíc ochlazuje povrch letounu při vysokých rychlostech. Špionážní varianta měla čtyři motory, bombardér a orbitální verze šest, přičemž orbitální měla navíc ještě raketový motor (což je logické, protože náporový motor potřebuje vzduch).

          (Vlevo Aurora v pravo Tupolev Tu-2000)

A co když ve skutečnosti, některé z letounů jsou ruské Tu-2000?...Co když americká Aurora nikdy dooprvady neexistovala, je to možné? Co když akorád paranoidní Rusko začalo vývoj Tu-2000, protože si mysleli, že USA podobný letoun již vlastní..? Americký fyzik Robert S. Lazar, říká, že Aurora existuje a že vývoj probíhá ve známe Oblasti 51 (vojeská obast v Nevadě - testují se tam nové zbraně). Prý se tam mají testovat i ukořistěná mimozemská plavidla. Lazar jakožto vědec práve z této oblasti, prohlašuje, že pracuje s jinými vedci na letounech mimozemského původu. Později se však ukazuje, že tento vědec, nemá žádně údaje o tom jak se jmenuje, kde bydlí, co dělá. Oficiálně je považován za podvodníka, avšak mnohem pravděbodobnější je, že jeho minulost odstranili z databáze pracovníci tajných služeb. Detailně toitž popisuje jak tam vše probíhá při pracech nejen na Auroře. Bohužel jeho tvrzení jsou dosti kontroverzní, hlavně díky chybějícím údajů, je také možné, že tam doopravdy parcoval, alě neco "si k tomu přidal".... Robert „Bob“ Lazar, který na základně údajně pracoval od prosince 1988 po dobu pěti měsíců, v květnu roku 1989 vystoupil v televizi. Kvůli své bezpečnosti byl natáčen v šeru s pozměněným hlasem a jménem Denis. Uvedl, že americká vláda prováděla výzkumy na devíti kosmických strojích, které nemohly být sestrojeny na Zemi. Popsal údajné přísně tajné podzemní centrum S4, které se mělo nacházet poblíž jezera Papoose a kosmické lodě uvnitř. Nehodu, která se stala v roce 1979, si vysvětluje tak, že mimozemšťané zabili vědce a členy obrany ze základny. Lazar podle svého vyjádření pracoval ve skupině 22 inženýrů, kteří pracovali na pohonu kosmických lodí. Americká vláda všechny informace popřela, ale později se ukázalo, že Robert Lazar na základně skutečně pracoval!! Oblast je doti záhadné místo. Jednou z hypotéz je, že Oblast 51 je místem, které má simulovat prostředí Měsíce. V letech 2000-2001 vysílala Fox Television pořad o přistání Apolla 11 na Měsíci, v němž bylo naznačeno, ono přistání mohlo být smyšlené a k jeho natočení možná došlo právě v Oblasti 51.

Jiní naopak tvrdí, že v polovině 90. let byla nejtajnější část výzkumu přesunuta z Groom do jiné oblasti, např. do Dugway Proving Ground v Utahu, a že pokračující utajení v okolí Groom Lake není víc než úspěšná snaha odvést pozornost veřejnosti.

V průběhu července 1996 prohlásil muž jménem Victor v pořadu rádia Coast to Coast AM, že vlastní videonahrávku výslechu mimozemšťana, kterou zkopíroval a propašoval z Oblasti 51. Na nahrávce je vidět hlava mimozemšťana v tmavém pokoji, který nejspíš telepaticky komunikuje s armádními osobami a vědci. Záznam je dostupný v dokumentu nazvaném Area 51: The Alien Interview.

Tak a mse u konce...Na závěr bych chtěl ještě říci něco k Tu-2000 a Auroře...Nebo raději uveřejním citát spisovatele Patricka Robinsona.

"Ruský Tu-2000 byl zrušen a americká Aurora nikdy neexistovala. Všechno je tedy úplně jasné... Pokud nějaký parchant nelže."